Keitä me olemme?

"Haluamme tarjota mielenkiintoisia ja laadukkaita kokemuksia, noudattaen huippuunsa hiottua asiakaspalvelua ja turvastandardeja. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaamme odotukset jokaisena päivänä."

- Janne Miikkulainen, Yhtiön perustaja

Tarina alkaa...

..pieneltä Raya Yain saarelta kun Rayan tiimi aloitti opettamaan laitesukellusta ja viemään kokeneempia sukeltajia paikallisille kohteille. Vuosi oli 2000 ja nämä teltoissa asuvat suomalaiset rakastuivat sukeltamiseen ja Thaimaahan.

Sitten tuli kiire...

...kun isot matkanjärjestäjät astuivat kuvaan vuosina 2002-3. Raya laajensi toimintaa uusiin lomakohteisiin ja alkoi tuottamaan myös lomakokemuksia ei-sukeltaville matkalaisille. Muutaman vuoden sisään yhtiöllä oli useita toimistoja, veneitä, retkiä ja toimintaa ympäri vuoden.

Paratiisin kriisit...

...ovat lähes tuhonneet yhtiön lukuisia kertoja. Pitkälle matkalle on mahtunut viruksia, Tsunameja ja monenlaisia ylä- ja alamäkiä, mutta aito rakkaus omaan tekemiseen on pitänyt yhtiön pystyssä. Monet ovat luovuttaneet, mutta Raya on vain vahvistunut, ja kehittynyt entistä paremmaksi.

Raya vuonna 2020...

...näyttää erilaiselta kuin vuonna 2000 toimintaa aloitellessaan. Yhtiö tunnetaan laadusta, turvallisuudesta ja poikkeuksellisesta asiakaspalvelusta. Raya tarjoaa mielenkiintoisia kokemuksia joihin asiakkaat rakastuvat, ja tulevat takaisin kokeakseen lisää.

Vuonna 2020 Raya teki myös odottamattoman peliliikkeen: Yhtiö aloittaa retkituotannon myös kotimaassaan Suomessa. Thaimaan kausiluontoisuus ja vuoden 2020 matkustusrajoitukset loivat täydellisen ajoituksen tälle pitkäaikaiselle haavelle kehittää seikkailuja myös Itämerellä.

Raya Tribal Chiefs

JIRI WICKSTRÖM

PARTNER, MANAGING DIRECTOR

JANNE MIIKKULAINEN

PARTNER

MARIE PULKKINEN

PARTNER

LAURI MÄKELÄ

PARTNER

ARI HÄRKÖNEN

THAILAND OPERATIONS

JESSE KETTUNEN

FINLAND OPERATIONS

TULE MUKAAN SEIKKAILUUMME TUTUSTUMAAN LUONTOON, PINNALTA JA SEN ALTA

Raya - Tuotettu rakkaudesta ihmisiin ja luontoon.